JOZO Havsalt, natriumreduceret, 450g karton

Natriumreduceret-450-g-krt-04-07-2007.JPG

Siden maj 2007 har Akzo Nobel Salt A/S i Mariager haft et natriumreduceret havsalt i salt-sortimentet til de forbrugere, der ønsker at nedsætte deres natriumforbrug.

Saltet er af samme høje kvalitet som normalt havsalt, men indeholder kun halvt så meget natrium. Produktet er derfor et naturligt valg for dem, der gerne vil reducere indholdet af natrium i maden, men som ikke vil give afkald på den gode saltsmag.

JOZO Havsalt Natriumreduceret har en meget naturlig smag, uden den bitre bismag, som ofte kan fremkomme ved natriumreducerede salte. Saltet kan anvendes som almindeligt husholdningssalt til at krydre maden med. Det er derfor meget nemt for forbrugeren at skifte til JOZO Havsalt Natriumreduceret.

JOZO Havsalt Natriumreduceret har været med i flere uafhængige blindtest både i Danmark og det øvrige Europa, hvor det hver gang har været en sikker vinder i smagstesten. JOZO Havsalt Natriumreduceret skilte sig ud fra de øvrige natriumreducerede salte ved at smage, som salt skal smage - af salt.

Deklaration:
50% natriumklorid
47,5% kaliumklorid
  2,5% magnesiumsulfat

Tilsat: E551 og E535, 1,3 mg jod/100 g

 

Varenr. 4890