Salte Tips & Tricks

Salt kan alt!

Salt kan bruges på utroligt mange måder. Det efterfølgende er et udsnit af alle de gode husholdningsråd, der er indsamlet gennem tiderne - de fleste af dem stammer fra før de elektriske apparater og de kemiske rengøringsmidlers tid.

Trylledej

Badesalt

Personlig pleje med salt

Salt i rengøring

Tips til køkkenet

 


AkzoNobel er hverken ansvarlig for indholdet af tips og tricks eller ansvarlig, hvis den foreslåede virkning af anvendelsen af salt ikke opnås. 

Informationerne på denne hjemmeside er sammensat med største omhu. AkzoNobel giver dog ingen udtrykkelig eller indforstået garanti for, at informationerne eller de tips og tricks, der er eller henvises til på denne hjemmeside, er fuldstændige, præcise og egnede til det formål, som brugeren af denne hjemmeside kan anvende dem til, eller at de vil have den virkning, der foreslås i afsnittet med tips og tricks på denne hjemmeside.

AkzoNobel afviser derfor et hvert ansvar for skader, der måtte følge direkte eller indirekte af anvendelsen af denne hjemmeside, herunder følgeskader eller tabt indtjening. AkzoNobel afviser endvidere ethvert ansvar for skader, der følger direkte eller indirekte af anvendelsen af de pågældende tips og tricks.